AKTUALNE INFORMACIJE

Vlada Republike Slovenije je sprejela odlok o sprostitvi omejitev na področju športne in rekreacijske dejavnosti in nam s tem omogočila da ponovno odpremo vrata telovadnice Party Gym, v ponedeljek,  25.5.2020.

Zaradi zagotavljanja zahtevanih varnostnih ukrepov vam v nadaljevanju pošiljamo POMEMBNE INFORMACIJE, ki jih prosim natančno preučite in se jih ob prihodu v naše prostore držite.

 

SPLOŠNA NAVODILA ZA PREPREČEVANJE OKUŽB S KORONAVIRUSOM

Dokument: https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/priporocila_za_registrirane_sportnike.pdf

Splošna navodila za preprečevanje okužb s koronavirusom so navedena na prvi strani dokumenta.  Izpostavili bi samo eno od bistvenih točk in sicer, da NE PRIPELJETE v naše prostore OTROKE, ki imajo kakršne koli znake akutne okužbe dihal ali drugih bolezenskih stanj. 

 V prilogi vam tudi pošiljamo VPRAŠALNIK O ZDRAVSTVENEM STANJU, ki ga morate obvezno izpolnjenega prinesti na prvi trening ali prvo animacijo. Brez izpolnjenega obrazca, vstop vašega otroka v Party Gym prostore žal ne bo dovoljen. Vprašalnik lahko dobite tudi pri nas in ga izpolnite pred vhodom naše stavbe.

 

NAVODILA ZA UDELEŽBO NA TRENINGU ali ANIMACIJI:

PRIHOD IN PRIČETEK TRENINGA ali ANIMACIJE:
  • Na trening ali animacijo pridite največ 10 min pred pričetkom – PROSIMO, da ne zamujate.
  • Ob prihodu počakate na dvorišču – pred vhodnimi vrati (vhodna vrata bodo zaklenjena). Priporočljiva je uporaba zaščitnih obraznih mask.
  • 5 minut pred pričetkom treninga ali animacije bosta vaše otroke prevzela učitelja, jim ob vstopu v avlo razkužila roke in jih odpeljala v notranje prostore.
  • Na trening ali animacijo naj pridejo otroci v največji meri že pripravljeni, dovoljeno in obvezno se je samo preobuti v čisto obutev. Predlagamo, da to storite – (v primeru suhega vremena) že pred vhodom v Party Gym prostore, na varnostni razdalji vsaj 2 metra od ostalih oseb ali pa že kar doma.
  • Staršem vstop v Party Gym prostore ni dovoljen.

ZAKLJUČEK TRENINGA ali ANIMACIJE:

  • Po zaključku treninga ali animacije vzamejo otroci svoje stvari in v spremstvu učiteljev zapustijo telovadnico.
  • V avli jim učitelji razkužijo roke in jih TAKOJ predajo svojim staršem, kateri jih TOČNO – OB DOGOVORJENEM ČASU, počakajo na dvorišču.

ekipa PARTY GYM