ZABAVE

    

 

ŠPORTNA – MIGAMO, IGRAMO IN RADI SE IMAMO

Raznovrstne tekalne in štafetne igre, zaviti  spretnostni poligoni in nadvse zanimivi majhni rekviziti vas bodo popeljali v svet domišljije.

                                     

                        

    

 

 

ČAROVNIŠKA ZABAVA 

Čarovniški skrivnostni svet večnih ugank in čaranja vas popelje v domišljijo. Nauči pa vas tudi kakšno čarovnijo ali vragolijo.

      

 

 

 

 

 

 

 

 

GOSPODIČNA MIČNA

Vsaka deklica si želi biti kdaj prava princeska… Pri nas se deklice prelevijo v prave princeske, izdelajo svoje tiare, plešejo,…

 

 

LEGO ZABAVA 

Zgodba o lego kockah spremlja otroke že vrsto let in je zelo preprosta, saj jim dopušča in dovoljuje kreativnost. Lego praznovanje kreira slavljenec, ki določa, kaj bomo sestavljali. Da pa ne bomo zgolj kreirali, bomo v praznovanje vključili še družabne športne igre na LEGO tematiko,  ki bodo popestrile in zaključile zgodbe ter dodale dodano vrednost praznovanju.


      

CIRKUŠKA ZABAVA 

Kdo ne pozna klovna in njegovih vragolij? Otroke zabava in jih nauči premnogih vragolij.

 •                 

   

   

  KARAOKE ZABAVA ZA OTROKE 

  Dobrodošli na pravi disko zabavi, pod sojem barvnih luči, kjer lahko prisluhnete zvokom najnovejših in svojih najljubših glasbenih komadov. Zabava polna smešnih iger, plesnih preizkušenj, novih plesnih koreografij, karaok,…ter na koncu po želji tudi izbor glasbenih in plesnih talentov.

 •             

   

   

  NINJAGO ZABAVA 

  Otroci se prelevijo v ninjago junake, si v ustvarjalnici izdelajo ustrezno orožje iz balonov in se v atraktivnih elementarnih igrah spopadejo z zlobnim gospodarjem Garmadonom. Za zmago nad njim pa jih čaka še veliko preprek in presenečenj…

      

              

 

JAZ SEM LUNA

Nora zabava, ki poteka v stilu mladinske serije Jaz sem Luna, ki je obnorela najstniški svet. Prijatelje povabi na zabavo, kjer kotalkamo ali rolamo, poslušamo glasbo, pojemo in migamo v ritmih novih glasbenih komadov, si izdelamo barvne zapestnice, broške, uredimo in nalakiramo nohte, pramenčke na laseh, se našminkamo ter nadvse uživamo. Ne manjka pa slastnih prigrizkov, pic in brezalkoholnih koktajlov… Animacija je primerna tudi za fante. Za njih pa v času lišpanja poskrbimo z različnimi zabavnimi igrami (pikado, floorball, namizne igre…).

     

                       

 

 

 

NAJSTNIŠKA ZABAVA 

Ne pozabite;
da prirejamo tudi animacije za vaše najstnike, ki so zelo COOL, VARNE (pod nadzorom) in seveda ZABAVNE. Naš program (DISCO, KARAOKE, LIČENJE, DRUŽABNE IGRE, MINI KINO…) pa lahko spremenimo in prilagodimo željam slavljenca.

Zabava, ki je namenjena najstnikom starosti 10 +. Pri tej zabavi bomo poskusili upoštevati želje najstnika – slavljenca. Lahko pa je zabava popolnoma brez animacije in so animatorji le kot tehnični suport in tisti ki skrbijo za red in varnost.

NERF ANIMACIJA

 •                                                        

ANIMACIJA AVTOMOBILČKI – CARS 3

Vabljeni na zelo atraktivno animacijo za otroke.
Telovadnico bomo spremenilil v pravo dirkalno pisto po kateri bodo otroci dirkali z gokardi na pedala. Pomerili se bodo pa tudi v vožnji avtomobilčkov na daljinsko vodenje – z junaki risanega filma CARS 3. Tudi ustvarjali bomo na temo CARS 3 in si na veliki projekciji ogledali istoimenski film. To bo zagotovo nepozabna dirkalna pustolovščina – samo v PARTY GYM-u.

 

 

ANIMACIJA MINIONI

Pridružite se pustolovščini prikupnih ljubiteljev banan in zlobnih barab. Preko številnih zanimivih iger pomagajte minionom dokazati se pred super zlobnico Scarlett Overkill in pridobiti njeno naklonjenost. Zato se boste pomerili tudi v zabavnih štafetnih igrah, kjer je potrebno veliko spretnosti, preciznosti in iznajdljivosti. Veliko pa bo tudi humorja saj nas pri vseh aktivnostih spremljajo ta družabna bitja.  V ustvarjalnici bomo ustvarjali na temo minionov in si na veliki projekciji ogledali istoimenski risani film. Zabava garantirana.

  

  

 

 

 

  

 

PARTY GYM – DIVJI ZAHOD – WILD WEST

Podajte se v svet kavbojcev in indijancev. Kjer se boste pomerili v lokostrelstvu, metanju podkev, streljanju kozarčkov, v spretnosti s kopjem na urnem konju …   Zaplesali boste tudi ples kavbojci in indijanci, v zadnjem delu animacije pa vas čaka prava bitka na zahodu (nerf loki in nerf pištole). Ali bodo kavbojci podrli indijanski TOTEM, ali bodo indijanci pobrali skalp kavbojcem?  Kdo bo junak divjega zahoda? Animacija je namenjena otrokom od 8 let starosti.

 
 

  

  

  

  

 

SMRKCI

,,Pred davnimi časi je bila globoko v gozdu skrita vas, kjer so živela majcena bitja. Imenovala so se Smrkci. Bila so dobra bitja. In potem je bil Gargamel, zlobni čarovnik. Bil je hudoben.

Tisti gozd stoji še dandanes in na rojstnodnevni animaciji SMRKCI bomo podoživeli življenje teh drobnih bitij – z raznovrsnimi elementarnimi igrami, z ustvarjanjem na temo SMRKCI, s petjem in igranjem znane smrčje himne NA NA NA NA NA NA in z nagajanjem Gargamelu. Obiskali bomo tudi kotiček Ata Smrka, pametnjakoviča Glavce, šaljivca Vicka, samovšečneža Puhlice in nerode Klade. Kaj bomo počeli v njihovih kotičkih pa naj ostane smrčja skrivnost. Vsekakor pa bo zelo lušno.

     

 

 

LEDENO KRALJESTVO (FROZEN)

V Party Gym-u smo pripravili pravo ledeno animacijo, kjer boste z Elzo, Ano in Olafom v soju snežink zaplesali ali pa drsali (z rolerji ali kotalkami) na koreografije čudovitih pesmi ledenega kraljestva. Podali se boste globoko v gozd in skozi zanimive elementarne igre premagovali številne prepreke in stvore. Prav vsi boste risali na svetleče tablice (GLOW TAB) na katerih bodo v temi nastali čarobni izdelki. Pa snežko Olaf – tega si boste za domov izdelali kar sami.

ZVEZDNE STEZE (STAR WARS)

Ali poznate STAR WARS?
Za leto 2020 smo pripravili novo atraktivno animacijo, kjer se otroci lahko podajo v temačno vesolje. Animacija poteka v soju svetlobnih efektov, svetlobnih mečev in laserskih pištol. Čaka vas razburljiva dogodivščina… (zanimive elementarne igre med STORMTRUPPERJI in DART WADERJEM, bitka s svetlobnimi meči, bitka z laserskimi pištolami…)

IGRE BREZ MEJA

Pomerite se v igrah kjer razvijamo spretnost, moč, preciznost, vztrajnost, sodelovanje in se predvsem zabavamo. Igre so tudi dokaz, da se otroci lahko NORO ZABAVAJO tudi brez telefonov in podobne tehnologije. Animacija je namenjena otrokom 8+ starosti.

TAČKE NA PATRULJI

TAČKE NA PATRULJI je zelo lušna animacija za najmlajše otroke. Otroci se preko elementarnih iger spopadajo z raznovrstnimi zabavnimi nalogami in izzivi v vlogi pogumnih tačk – Maršala, Robija, Brona, Roka, Zume ali Sile. Izdelajo si tudi ovratnice svojega priljubljenega junaka, se preizkusijo v dirkalni izkušnji, v času umiritve pa sestavljajo puzzle in kocke na temo TAČK ali pa si na velikem platnu ogledajo istoimensko risanko.

GLADIATOR

Ali veste kdo so bili GLADIATORJI? Bili so sužnji ali svobodnjaki, prodani v gladiatorske šole, kjer so se urili in kasneje borili v Amfiteatrih za zabavo množice ljudi.

GLADIATOR je naša NOVA zelo atraktivna animacija, kjer se otroci prelevijo v bojevnike in bojevnice in se v RIMSKEM AMFITEATRU kot GLADIATORJI pomerijo v številnih spretnostnih igrah. Orožje, ki ga uporabljajo so penaste sulice, kamenje (zračne žogice) in ščiti. V zadnjem delu animacije pa uprizorimo tudi boj GLADIATORJEV za njihovo svobodo.

Animacija nikakor ne spodbuja nasilja ampak z njo razvijamo številne motorične sposobnosti. Še posebej je poudarek na razvoju spretnosti, ravnotežja in preciznosti.

Animacija je primerna za fante in dekleta od 7 let dalje.