O NAS

 Za ustanovitev mesta zabave Party Gym sva se odločila iz zavedanja, kako pomembne so gibalne dejavnosti v predšolskem obdobju za otrokov nadaljnji razvoj, da je otrokov organizem najbolj dovzeten za vplive okolja prav v predšolskem obdobju in da kar zamudimo v najzgodnejšem razvojnem obdobju, kasneje težko nadoknadimo. Prav tako pa se zavedava, da praznovanje rojstnega dne ne sme biti le brezglavo norenje s svojimi prijatelji ampak je lahko tudi prava ustvarjalna in domišljijska pustolovščina, ki si jo otroci in še posebej slavljenec, zapomnijo še vrsto let.

Prostori Party Gym-a  so nastali izključno z najinim lastnoročnim delom in idejami.   Iz dolgoletnih delovnih izkušenj na področju športa in dela v vrtcu sva upoštevala, da so vsa športna orodja, rekviziti, igrače in ustvarjalni materiali zelo skrbno izbrani, kvalitetni, varni in otrokom prilagojeni. Prav tako sva upoštevala, da vsi prostori ustrezajo standardom vrtcev in šol.

Skušala sva ustvariti prijeten prostor, v katerem bodo otroci doživeli veliko lepih, nepozabnih trenutkov in v katerega se bodo z veseljem še vračali.

 

Ustanovitelja mesta zabave Party Gym

 Pavel Pirc

Diplomiran profesor športne vzgoje z 20 letnimi pedagoškimi izkušnjami na srednji tehnični šoli Krško, OŠ dr. Mihajla Rostoharja Krško, trenutno pa je zaposlen na OŠ JURIJA DALMATINA KRŠKO. Je učitelj smučanja, plavanja in teka na smučeh. Inštruktor fitnesa (FZS), inštruktor PILATES MAT vadbe in inštruktor WTS vadbe, katero uspešno vodi v popoldanskem času že 9. leto. Bogate izkušnje z najmlajšimi otroci je pridobil kot študent zaposlen v podjetju Leštan&Leštan, ki je organiziralo letovanja in zimovanja, poleg službe v šoli je bil v popoldanskem času 3 leta dejaven v AK FIT Brežice, kjer je delal z najmlajšimi otroci, 3 leta je treniral najmlajša dekleta v odbojkarskem klubu Krško, vrsto let pa je tudi sodeloval z vrtcem Krško.

 Janja Kelhar

Diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok z 20 letnimi izkušnjami na področju dela z otroki. Zaposlena je v vrtcu Krško, kjer je že vrsto let glavna organizatorka njihovih tradicionalnih športnih prireditev, kot sta CICIOLIMPIJADA in CICIKROS. Zaveda se, da sta gibalna aktivnost in spretnosti izrednega pomena pri optimalnem razvoju otrok, še posebej v predšolskem obdobju. Velik poudarek na gibanju ima tudi pri delu v svojem oddelku, ki ga vodi v vrtcu Krško. Vsako leto z otroki in njihovimi starši obiščejo in se aktivno udeležujejo Ljubljanskega maratona. Je ljubiteljica glasbe, plesa in to prenaša tudi na otroke.  V vrtcu je vodila plesne urice in vrsto let kreirala in ustvarjala plesne predstave ob različnih priložnostih in dogodkih vrtca.