PROSTORI

VHOD – ZIMSKI VRT (30m2): –  je namenjen staršem, ki želijo počakati svojega otroka kar v naših prostorih. Starši lahko vstopite tudi v garderobo in pomagate svojemu malčku pri preoblačenju.

 

 GARDEROBA (25m2):   – je prilagojena tudi manjšim otrokom, kjer se lahko preoblečejo, pustijo vso odvečno opremo in se preobujejo v čiste športne copate.  Starši lahko vstopite v garderobo in pomagate svojemu malčku pri preoblačenju.

 

 

SHRAMBA Z REKVIZITI (6m2):  – je namenjena hranjenju različnih športnih rekvizitov. Vstop vanjo ima le športni pedagog ali animator. Z njunim  dovoljenjem pa gre lahko iskat ali pospravit določen rekvizit tudi vadeči.

 

 TELOVADNICA (125 m2) :  – je sodobno opremljena z izbranimi orodji,rekviziti in pripomočki, ki so prilagojeni ravno predšolskim otrokom in otrokom 1. triade. Vsebuje švedske klopi, švedsko skrinjo, plezalne letvenike, letvenike z mrežo, zelo kvalitetne blazine različnih dimenzij, polivalentne blazine (blazine z ježki različnih oblik za sestavljanje različnih preprek ali poligonov), plezalno steno, mornarsko lestev, plezalno vrv, navadno lestev, tobogančke… Razen manjšega dela, ki je prekrit z ogledali, je vsa telovadnica zaščitena s penasto zaščito obdano z usnjem, ki preprečuje udarce ali kakšne druge poškodbe vadečih. V telovadnici so tudi 3 vtičnice, ki so po standardih za vrtce izven dosega otrok, na višini 180cm. Za boljše vzdušje pa lahko učitelji koristijo tudi avdio sistem, ki je povezan s prostoročnim WIFI-jem.

 

KOPALNICA in WC (7m2):  – v neposredni bližini telovadnice je tudi WC in kopalnica, kjer si otroci – še posebej med rojstnimi dnevi – po vadbi lahko umijejo roke in se preselijo v zgornje ustvarjalne prostore.

USTVARJALNICA (80 m2): – se nahaja v zgornjih prostorih objekta, kamor pridemo po širokem in varnem stopnišču. Namenjena je ustvarjanju z različnimi materiali in igranju namiznih iger. V ustvarjalnici bodo otroci tudi jedli in prižigali svečke na torti. Lahko pa bodo tudi plesali, peli karaoke ali pa si ogledali kakšno dobro risanko preko projekcije na velikem platnu. Zraven ustvarjalnice je še manjša umivalnica in shramba, kjer si lahko otroci po končanem izdelku ali jedi umijejo roke. V shrambici pa dobijo ves potreben material.